азық-түлік өнімдерінің технологиясы реферат - азық түлік өнімдерінің к…
페이지 정보
본문
азық-түлік өнімдерінің технологиясы реферат - азық түлік өнімдерінің классификациясы [Подробнее...]
Азық-түлік өнімдерінің технологиясы реферат, азық түлік өнімдерінің классификациясы Азық-түлік өнімдері мен шикізаттардың сапасын бақылау және бағалау. пәнінен. 5В – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы. мамандық студенттеріне арналған. 6b07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша ҰБТ бейіндік пәндер: 1) Биология. 2) Химия. Колледж түлектері университетке екі пән бойынша сұхбаттасу арқылы. Азық-түлік технологиясы тамақ өнімдерін өндіру, сақтау, сапасын бақылау, зерттеумен және әзірлеумен айналысатын тамақтану саласы. Азық-түлік өнімдерінің физиологиялық қасиеттерін және олардың ағзаға әсер ету механизмін білу; шикізаттың пайдалы қасиеттерін оңтайлы қолдана білу, тамақ. Азық-түлік өнімдерінің табиғи, дәстүрлі, жасанды және синтетикалық ерекшеліктері. Азық-түлік өнімдерінің биологиялық, тағамдық және энергетикалық құндылықтарының негізгі сипаттамасы. Өнімдерінің аса қажетті түрлері бойынша халықтың ішкі қажеттілігін қамтамасыз ету және экспорттық саясатты айқындауға бағытталған. Жалпы азық-түлік. Азық-түлік зерттеу әдістері Азық-түлік қоспалары: классификациясы, нормалаудың гигиеналық принциптері және қолдануды бақылау. Азық-түлік өнімдерінің физиологиялық қасиеттерін және олардың ағзаға әсер ету механизмін білу; шикізаттың пайдалы қасиеттерін оңтайлы қолдана білу, тамақ. Оқу қүралында азық-түлік өнімдерінің түрлері және жіктелінуі, тамақ өнімдерінің тағамдық құндылығы және олардың адам тамақтануындағы мәні, әртүрлі топтағы. 5b «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша бакалаврларды дайындау жүргізіледі. «Азық-түлік тағамдары технологиясы бакалавры» академиялық дәрежесі беріледі. Ұнды кондитер өнімдері – рецептуралық құрамы, өндіру технологиясы және тұтынушылық қасиеттері әртүрлі ассортименті аса кең азық – түлік. Ашыған сүт өнімдері, сары май, кадыр туни уагыздар ірімшік, макарон өнімдері, сүтті сусындар, шұжық ірімшігі ассортименті. Сүт өнімдерінің түрлері: Сары май, май, сүт қышқылы. 6В07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасының мақсаты еңбек нарығының қазіргі заманғы талаптарына сәйкес инновациялық өнімдерге бағытталған, бәсекеге қабілетті. Азық-түлік технологиясы 2 Минералды заттар. Азық-түлік өнімдерінің негізгі топтарының тағамдық құндылығының сипаттамасы. Балансты тамақтану негіздері және оны жүзеге асыру жолдары. Оқу қүралында азық-түлік өнімдерінің түрлері және жіктелінуі, тамақ өнімдерінің тағамдық құндылығы және олардың адам тамақтануындағы мәні, әртүрлі топтағы.
тіл туралы эссе 5 сынып
вирустық инфекция қоздырғыштары презентация
ана туралы шығарма 1 сынып
двд астана руководство
айбек қайбулла.. әке скачать
.
==============================================================
~~~~~ скачать популярную mp3 музыку бесплатно без регистрации торрентом ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글Data-Driven Paid Search Advertising for E-commerce Businesses for Beginners 24.09.23
- 다음글The Definitive Guide to Performance Upgrades Maidstone 24.09.23
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.